Gør en forskel for grundskolen

Kata Fonden søger en LEAPS skoleprojektleder til det 21 århundredes skole

kreativ dreng.jpg

Er du en ambitiøs og målrettet projektleder med stort kendskab til den danske grundskole? Har du interesse for projektbaseret læring og forandringsledelse i praksis? 

Du vil indgå i vores LEAPS team, hvor dit ansvar bliver at arbejde tæt sammen men en af vores sjællandske LEAPS skoler med henblik på at realisere skolens 4 års plan. Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.

LEAPS er et særdeles spændende og langsigtet helskoleudviklingsprojekt, der er helt på forkant. LEAPS sætter læring og engagement i centrum gennem projekter, som eleverne oplever som autentiske og med særlig vægt på science. LEAPS er baseret på fire spydspidsskoler. 

Kata Fonden er en katalysator for læring og innovation i det danske samfund. Fonden blev stiftet som en almennyttig fond af familien bag Danfoss og arbejder tæt sammen med en række andre danske fonde. Vi er et team af specialiserede projektledere. Vores mission er at omsætte ny viden i praksis.    

Stillingen
Skoleprojektlederen har det lokale ansvar for LEAPS uddannelse og støtte af ledelsen til at nå de opstillede mål. En skoleprojektleder skal kunne arbejde med stor respekt for den forandringsproces LEAPS skolen gennemgår.   

Du vil få træning i LEAPS og derudover få kollegial og ledelsesmæssig til at udvikle din viden og dine kompetencer. Du vil referere til fondens direktør og vil arbejde tæt sammen med fondens projektchef.

Vi forventer, at du har

 • en pædagogisk uddannelse på master eller bachelor niveau
 • betydelig erfaring fra arbejde både i og uden for grundskolen
 • erfaring med forandringsledelse og håndtering af forandringer i praksis
 • ledelseserfaring samt har arbejdet med målstyring
 • arbejdet med coaching og undervisning af voksne
 • du skal være god til engelsk

Det er vigtigt, at du er empatisk som person og har respekt for at forandringer tager tid.

Vi tilbyder

 • en arbejdsplads med store ambitioner, der gerne går helt nye veje for at udvikle fremtidens læringsmodeller
 • tæt samarbejde i et team med danske og udenlandske eksperter
 • personlig udvikling og læring drevet af den nyeste læringspraksis
 • du skal påregne to mødedage i Sønderborg, to dage på Sjælland på den skole du får ansvaret for samt én dag, hvor du arbejder med udgangspunkt i din hjemmebase
 • løn og pension efter aftale

Vi har kontor i Sønderborg og fra primo 2018 forventer vi også et fast mødested på Sjælland eller Fyn. Vores ansatte har deres hjemmebase i både Jylland, på Fyn og Sjælland.

Send senest mandag den 29. januar 2018 en kort ansøgning vedlagt CV til info@katafonden.dk. Vi afholder samtaler løbende, så du skal ikke vente med at sende din ansøgning.

Kata fonden
3840 5414
Alsion 2
DK-6400 Sønderborg